Najlepšie pláže v Marbelle - REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Pláže v Marbelle a v jej najbližšom okolí sú považované za najlepšie v pobrežnej oblasti Costa del Sol. Niektoré z nich sa pravidelne dostávajú aj do rebríčkov najlepších pláží v celom Stredomorí. Návštevníkom ponúkajú kvalitnú infraštruktúru, služby na úrovni aj ideálne podmienky na aktívny relax pri mori. 

Playa Real de Zaragoza

Pláž Real de Zaragoza je od samotného centra Marbelly vzdialená približne 13 kilometrov. Kvôli väčšej vzdialenosti je menej navštevovaná, vďaka čomu je pokojnejšia a návštevníkom ponúka viac priestoru. S dĺžkou 1,7 km patrí medzi najväčšie pláže v Marbelle. Nachádza sa na nej viacero reštaurácií, kde sa pripravujú španielske aj latinskoamerické špeciality a počas víkendov v nich hrá živá hudba.

Nikki Beach

Pláž susediaca s Playa Real de Zaragoza je domovom exkluzívneho plážového klubu Nikki Beach Marbella, ktorý od roku 2003 láka na spojenie hudby, filmu, módy a jedla. Luxusný plážový klub ponúka návštevníkom bohatý kultúrny program obohatený o športové aktivity na pláži s bielym pieskom. Jeho odtieňu bol prispôsobený aj vzhľad budov, ktorých fasády zdobí biele sfarbenie typické pre Andalúziu.

Playa Alicate

Ďalšou z menej frekventovaných a pokojnejších pláží, ktoré sa nachádzajú ďalej od centra Marbelly, je Playa Alicate. Návštevníkom ponúka niekoľko kaviarní a reštaurácií, ktoré sú prevádzkované do neskorých večerných hodín. V tesnej blízkosti pláže je rezidenčná zóna, ktorej súčasťou sú špičkové ubytovacie zariadenia. Okrem občianskej vybavenosti a jemného piesku sa môže pochváliť aj modrou vlajkou, ktorú Európska nadácia pre environmentálne vzdelávanie udeľuje plážam a prístavom spĺňajúcim prísne ekologické štandardy.

Cabopino

Modrou vlajkou bola ocenená aj pláž Cabopino. S dĺžkou 1,5 km patrí medzi najväčšie pláže v celej Marbelle. Vyniká zlatistým pieskom a krištáľovo čistou vodou, ktorej priemerná letná teplota dosahuje nad 26 °C. Celá pláž s kvalitnou infraštruktúrou a veľmi dobrou občianskou vybavenosťou  je súčasťou rozsiahlej pamiatkovej rezervácie, ktorá sem láka aj priaznivcov histórie.

Playa don Carlos

Kto chce stráviť dovolenku na najlepšej pláži v oblasti Costa del Sol, podľa mnohých portálov by sa mal ubytovať v niektorom z rezortov na Playa don Carlos. Práve táto pláž je údajne tou najlepšou, akú môžeme na andalúzskom pobreží nájsť. Okrem klasických služieb, reštaurácií a barov ponúka aj moderné športoviská, medzi ktorými nechýba ani špičkové golfové ihrisko spĺňajúce medzinárodné štandardy.

Playa de Venus

Rušná pláž so sivým pieskom má vynikajúcu polohu. Nachádza sa v tesnej blízkosti centra mesta, odkiaľ je to k moru len niekoľko minút peši. To radí Playa de Venus medzi najviac navštevované pláže v Marbelle. Vysokej návštevnosti sa neteší len kvôli vynikajúcej polohe. Návštevnosť si získava aj vďaka vynikajúcej infraštruktúre a dobrej občianskej vybavenosti.

Playa Puerto Banús

Pobrežný areál Puerto Banús je najluxusnejšou štvrťou v celej Marbelle. Každú sezónu sa tu schádzajú prominentní hostia z celého sveta. V miestnom prístave kotvia ich drahé jachty a na parkoviskách pri luxusných hoteloch parkujú športové autá. V luxusnej štvrti na pobreží sú aj nákupné strediská, do ktorých chodia za účelom nákupnej turistiky aj návštevníci z okolitých španielskych miest.

Pestrý zoznam pláží v Marbelle dopĺňajú ďalšie pobrežné lokality, ktoré sú ideálnym miestom na dovolenku pri mori. K tým najnavštevovanejším patrí aj menšia pláž Faro s dĺžkou iba 400 metrov, ktorá je známa historickým majákom z obdobia staroveku. Trochu väčšia je Playa del Cable, ktorá je situovaná 10 minút peši od centra mesta. Medzi najlepšie pláže patrí aj Playa de los Monteros či Playa de la Fontanilla.

 

Foto: www.pixabay.com

REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.