Najprestížnejšie sociálne kluby na Costa del Sol: Exkluzívny životný štýl a špičkové služby - REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Costa del Sol, známe svojimi nádhernými plážami, luxusnými rezidenciami a bohatým spoločenským životom, ponúka viac než len dovolenkovú atmosféru. Pre tých, ktorí hľadajú exkluzívne zážitky, networking a prestíž, sú sociálne kluby tou najlepšou voľbou. Tieto kluby poskytujú nielen prístup k luxusným zariadeniam, ale aj príležitosť byť súčasťou komunity. V tomto článku sa pozrieme na najznámejšie sociálne kluby v tejto oblasti a ich výhody.

1. Marbella Club

**Marbella Club** je jedným z najznámejších a najprestížnejších klubov na Costa del Sol. Nachádza sa na slávnej „Golden Mile“ a poskytuje členom prístup k špičkovým službám, či už ide o exkluzívne plážové zážitky, prvotriedne wellness, alebo športové zariadenia.

Klientela:
Členmi klubu sú podnikatelia, celebrity, športové hviezdy a medzinárodní investori. Marbella Club je miestom pre tých, ktorí hľadajú luxusný životný štýl a ocenia súkromie.

Členské:
Ročné členské sa pohybuje okolo 4 000 až 6 000 EUR. Klub ponúka rôzne úrovne členstva podľa preferencií a potrieb členov.

Výhody:
- Prístup k exkluzívnym podujatiam: Koncerty, gala večere, a umelecké výstavy sú súčasťou programu.
- Špičkové wellness a spa služby.
- Luxusné plážové zariadenia a reštaurácie.

2. Puente Romano Owners Club, Marbella

Owners Club v Puente Romano je ďalším prestížnym klubom na Golden Mile v Marbelle. Tento klub je spojený s luxusným rezortom Puente Romano a ponúka členom prístup k exkluzívnym zariadeniam, vrátane reštaurácií s michelinskými kuchármi, wellness a športových zariadení.

Klientela:
Podobne ako Marbella Club, Puente Romano priťahuje globálnu elitu. Členmi sú majitelia nehnuteľností v tejto oblasti, ale aj medzinárodní podnikatelia a celebrity.

Členské:
Členstvo je exkluzívne a cena sa pohybuje v rozmedzí od 8 000 do 20 000 EUR ročne, v závislosti od úrovne prístupu a výhod.

Výhody:
- **Exkluzívne podujatia**: VIP večere, koncerty a módne prehliadky.
- **Súkromný plážový klub** a wellness centrum.
- **Špičkové tenisové kurty a golfové ihriská**.

3. Real Club de Golf Las Brisas, Nueva Andalucía

Real Club de Golf Las Brisas je jedným z najuznávanejších golfových klubov na Costa del Sol. Okrem športových aktivít ponúka aj exkluzívne spoločenské podujatia a možnosti networkingu.

Klientela:
Klub navštevujú hlavne golfoví nadšenci, medzinárodní biznismeni a investori, ktorí oceňujú luxus a súkromie.

Členské:
Ročné členské sa pohybuje okolo 5 000 až 10 000 EUR, v závislosti od úrovne členstva a služieb.

Výhody:
- Prístup na prestížne golfové ihrisko a možnosť účasti na medzinárodných turnajoch.
- Luxusné klubové zariadenia a exkluzívne spoločenské akcie.
- Športové aktivity: Okrem golfu aj tenis a ďalšie športy.

4. Sotogrande Owners Club

Owners Club v Sotogrande je určený najmä pre majiteľov nehnuteľností v tejto luxusnej rezidenčnej oblasti. Sotogrande je známe pre svoje špičkové golfové ihriská a jachtový prístav, ktoré sú prístupné len pre členov.

Klientela:
Klub je miestom pre podnikateľov, celebrity a športových nadšencov, ktorí oceňujú kombináciu súkromia, prestíže a luxusu.

Členské:
Ročné členské v Owners Club sa pohybuje od 7 000 do 15 000 EUR, v závislosti od úrovne služieb a prístupu k jednotlivým častiam klubu.

Výhody:
- Exkluzívne podujatia a prestížne spoločenské akcie.
- Športové aktivity: Golf, jachting, polo.
- Luxusné zázemie a súkromná atmosféra.


5. La Zagaleta Country Club, Benahavís

La Zagaleta je jedným z najexkluzívnejších rezortov v Európe, a La Zagaleta Country Club je určený pre najbohatších a najvplyvnejších jednotlivcov. Klub ponúka súkromné golfové ihriská, luxusné zariadenia a jedinečné príležitosti na spoločenský život.

Klientela:
Členmi klubu sú predovšetkým miliardári, majitelia veľkých firiem, investori a celebrity, ktorí hľadajú úplné súkromie a vysoký štandard života.

Členské:
Členstvo v La Zagaleta je mimoriadne exkluzívne, a ročné členské môže dosahovať viac ako 20 000 EUR.

Výhody:
- Súkromné golfové ihriská a športové zariadenia.
- Luxusné klubové priestory s reštauráciami, bazénmi a wellness centrami.
- Vysoký štandard súkromia a bezpečnosti.

Sociálne kluby na Costa del Sol sú viac než len miestom na oddych a šport – predstavujú bránu do exkluzívneho sveta plného prestíže, luxusu a spoločenských príležitostí. Či už ide o Marbella Club, Owners Club v Puente Romano, alebo La Zagaleta, každý z týchto klubov ponúka jedinečné výhody a neoceniteľné možnosti na budovanie kontaktov v rámci globálnej elity. Členstvo v týchto kluboch zaručuje nielen prístup k prvotriednym zariadeniam, ale aj šancu stať sa súčasťou spoločnosti, kde súkromie, prestíž a vysoký životný štandard hrajú hlavnú úlohu.

REALITNÉ SLUŽBY, s.r.o.

Overený člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.